lauantai 26. syyskuuta 2015

Kuulumisia ja vauvan tavaroita

Hetki on taas vierähtänyt kun oon kirjotellu, oon ootellu että on enemmän kirjotettavaa ja asioista joista kirjottaa :)
Oltiin tossa viime viikolla mökillä, Padasjoella. Se oli ihanaa ja rentouttavaa :3
Sununtai aamun maisema

Pandalla riitti asiaa kotimatkalla
Mutta nyt.. Vauva tavaroita.. Tässä on osa ja varmaan tärkeimpiä tavaroita jotka ollaan jo hommattu :3
Ensin hieman vaatteita.. huom! tämä on vasta yksi tuhannes osa kaikista vaatteista xD Tuleva mummo on hoitanut vaateiden hankinnan. Itse me olemme ostaneet muutamat näistä sekä pari muuta vaatekokonaisuutta. Kun tuo tuleva isä innostu myös vaatteista ja tarvikkeista.
Lisää kuvateksti
Tuleva isukki halusi tälläisen jääkarhupuvun 


Tälläinen body kokonaisuus
Sekä tämä
Sitten huonekaluja ja tavaroita..

suvussa kiertänyt hoitopöytä, jossa lipasto alaosana.
Pippuri testasi sen heti
Pitkään pohdittuamme päädyille tälläisiin vaunuihin. Vaunuihin kuuluu ratasosa myös ja adaptereilla saa liitettyä turvakaukalon. Meidän käytössämme kaikkein kätevimmät. Kevyet, ketterät ja sopii pätkälle ja hujopille työntäjälle :D Se että näihin saa turvakaukalon kiinni on todella iso plussa koska luultavasti tullaan käyttämään vaunuja kaupassa käydessä (ja käymme usein ikkunaostoksilla) sekä laivalle mennään takuuvarmasti pienenkin vauvan kanssa :3 Niin ja runko taittuu pieneen osaan joten säilytykseen ei tarvita kauheasti tilaa. Uutena tilattu ja noudettu. Toivottavasti kestävät pitkään. Me ainakin tykkäämme näistä :)

Vaunut, Cobra Desing. 
 Turvakaukalo valittiin sen mukaan joka sopii vaunujen kanssa. Sekä joka oli "fiksuimman" näkönen. Tähän turvakaukaloon tilasimme/hankimme myös telakan, joka on autossa tällä hetkellä kiinni. (pitihän se heti testata) Uutena tämäkin ostettu, eli toivottavasti kestää sitten muillakin lapsilla, jos ja kun niitä joskus toivottavasti vielä tulee.
Britax Baby- Safe plus
Sekä tietysti pikkuiselle tuhisijalle oma sänky. Uutena tilattu ja ihan itse kasattuna. :D Lakanat valmiina. Kissat viihtyy tuolla sängyn alla, jonka vuoksi hankimme tuon roikkuvan lakanan, saa kissat oleilla siellä rauhassa. :)

Kirjoitan sitten joskus taas lisää, mutta tässä tämä tällä erää :)

Hippiäinen, odotamme sinua jo kovasti luoksemme, masun tälle puolelle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti