sunnuntai 30. elokuuta 2015

alle 11 viikkoa, 76 päivää..

Laskettu aika vaan lähenee ja lähenee.. Tuntuu että kohta loppuu viikon kesken.. Nyt vielä lasketaan viikkoja ja myöhemmin sitten päiviä.. O.o Vauvan tavaroista ei ole hankittu kuin hirveesti vaatteita, pieniä ja vähän isompiakin. Tai no tuo tuleva mummo on hoitanut niiden hankinnan. :D Äippä on shoppiallu kirppareilta vaatteita ja joistain kaupoista. Me ollaan ite hankittu muutama vaate ja pupu :3 Niin ja pinnasänky, joka onkin jo koottuna tuossa meidän sängyn vieressä. Siitä tulee jotenkin sellanen olo että tää on oikeesti totta. Tuntuu enemmän todelliselta. Masu kasvaa hurjaa vauhtia ja potkut tuntuu ainavaan kovemmilta. Joskus jopa ikäviltä kun osuu kylkiluihin. :D Mä vaan toivon edelleen yhä enemmän ja enemmän että sais jo oman pikkusen tähän maailmaan tuhisemaan. :3 Tuo tuleva isikin odottaa sitä selkeesti. Ainakin se on alkanu puhumaan asiasta enemmän, ja se kun ei tavallisesti tunteitaan näytä tai ees puhu niistä.
Kun Make leikki Pippurin kanssa tänään (eikä se tee sitä usein) en voinut ku hymyillä. Pystyin helposti kuvittelemaan murun leikkimässä pikku Hippiäisen kanssa. :3
Mun muruset 
Raskausviikko mittariin pyörähti juuri 29:s viikko käyntiin. Hurjan pitkällä jo! O.o Vastahan me plussattiin ja ei tajuttu, että meille ihan oikeesti tulee vauva.. Ja kohta Hippiäinen onkin jo täällä!  Vaikka marraskuuhun on aikaa vielä kolmisen kuukautta.. Korjaan ihan just enää kaks kuukautta! O.o Niin tuntuu että sinne on kauheen pitkä aika mutta sitten kun mietin noita viikkoja niin tuntuu että aika loppuu tosiaan kesken, paljon pitäisi vielä hankkia! Ja ehtiä tekemään. 

Masu kasvaa hyvin. Enää en voi piilotella raskautta, ei mee enää läpi pelkästään se että olisin ollu ruoka-aikaan kotona :D Mutta en valita, on tää ihanaa ja mukavaa aikaa. Tai okei... Valitan ehkä pikkusen välillä.. Joskus on masu edessä ja Hippiäinen riehuu kovasti, mutta oon aika varma että tuun kaipaamaan raskausmasua. En oo tainnu täällä kertoa Hippiäisen sukupuolta, enkä kerro vieläkään! ;D Ollaan kerrottu sukuilaisille ja niistäkin vaan niille jotka on sitä kyselleet. Kerron sitten kun Hippiäinen on tässä maailmassa ja kirjottelen meijän vauva arjesta. Menenkö vielä teiniäidistä? Kirjoitanko teiniäitiydestä? En itse pidä itseäni enää teininä.. Enemmänkin nuorena aikuisena eli nuorena äitinä. :) 

Viime viikon viikonloppuna oltiin Wuosisatamarkkinoilla Vihdissä ja vietettiin päivä Hangossa. Oli tosi kiva viikonloppu ja ihanan lämmintä, ehkä liiankin lämmiltä. :D Markus kun ei ole käynyt Hangossa niin että muistas. Koko kesän oon sitä sinne maanitellu ja yrittäny saada lähtemään edes päiväks ja nyt kun suostui sitten lähtemään niin tykkäsi kyllä tosi paljon. Olis halunnu olla pidempäänkin, niinku minäkin. Ihana kesäkaupunki! 
Hanko

Tänä viikonloppuna, joka alkaa olemaan pikkuhiljaa ohi (ikävä kyllä), oltiin Turussa. Oltiin siellä yötä pe-la ja käytiin Turun linnassa ja merenkäyntimuseossa. Markus murunen oli museossa kuin lapsi lelukaupassa. :3 tykkäsi ilmeisesti hirveesti kun oli paljon mielenkiintoista katsottavaa ja otti se kuulemma reilu 500 kuvaakin siellä kaikesta mahdollisesta :D Eli eipä ollut hukkareissu. Ensi vuonna meillä onkin sitten hippiäinen mukana siellä. Kun tältä vuodelta on museolaivat (mm. Suomen Joutsen ja tykkivene Karjala) suljettu. 
Turun linna
Nyt.. Uusi viikko, uudet kujeet. Vanha kämppä saatiin tänään tyhjennettyä ja jätettiin avaimet. Oli haikea olo.. :/ Se oli meidän eka yhteinen asunto. Nyt olis sit enää muuttolaaatikoiden purkamista ja tavaroiden paikalle laittoa, jotta sais tuparit järjestettyä. Pääsee taas leipomaan :3 Viikonloppuna tuleekin sitten ilmeisesti raks pikkuveljeni meille yökyläilemään ja yritetään keksiä tekemistä edes osaks viikonlopuks :3 ettei jätkät vaan pelais koko viikonloppua. :D Noih ens viikolla sitten taas lisää!
Pippurin söpöstelyä







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti