torstai 8. lokakuuta 2015

37 päivää..

Hetki on taas vierähtäny kun oon kirjotellu, viime viikolla olikin taas sen verran touhuamista etten kerenny kirjottelemaan eikä oikein ollu kirjotettavaa mutta nyt taas ois muutama asia :)

Ekaks minun ikinuori ikiihana Mummi (isoisoäiti) täytti 90 vuotta!! Niitä oltiin juhlistamassa viime viikonloppuna.
Onnittelukimppu 90v Mummille!

Lauantai meni juhlissa ja päätettiin sitten lähteä lauantai illan kunniaksi ulos syömään. Pitkästä aikaa. Oltiin vaan kahestaan ja puhuttiin tulevaisuudesta. Hippiäisestä ja mitä tehään hippiäisen kanssa. Niin ja tulevista jouluostoksista puhuttiin ja mitä kaikkea laitetaan joulua varten kotiin. Tuore kuusi (tietysti) ja jouluvaloja etenkin parvekkeelle ja sisälle(koska mä rakastan jouluvaloja) ja tietysti kaikkia ihania koristeita, jotta ois oikein jouluinen tunnelma ja kun se on hippiäisen ensimmäinen joulu :3 Make etenkin ilmoitti haluavansa panostaa jouluun, mikä on mun mielestä tosi ihanaa <3 Ja kaupasta löytyikin jo piparitaikinaa! ja tietysti mä ostin sitä heti kaks kiloa.. jos vaikka innostuis tekemään muutaman piparin tässä lähipäivinä. Olenkohan mä ihna hullu.. Halloweenkään ei oo viel ollu :D 

Noh se siitä lauantaista.. Sunnuntaina olikin sitten ihan erilainen päivä! Maailman eläinten päivä.. Joka me vietettiin sitten korkeasaaressa, oli ihana päästä sinne piiiitkästä aikaa.. Ollaan taidettu molemmat olla alakoululaisia(jos sitäkään) kun ollaan viimeks siellä oltu. Hieman kolea ilmakaan ei haitannu yhtään. Oli lämmin kun oli pukeutunu sopivasti ja käveltiin kumminkin koko ajan. :) Paljon sain hyviä kuvia ja ihania kokemuksia. Seuraava retki sinne tehäänkin sitten luultavasti kesällä Hippiäisen kanssa. :3
Nää oli ehdottomasti yks mun suosikeista, ihania nallekarhuja!
Sitten Hippiäistä koskevat asiat tai asia.. 30.9. oli neuvolakäynti, ihan normaali, kaikki oli hyvin :) sitten seuraavana päivänä hieman huolestuin kun ei hippiäinen liikkunutkaan normaalisti. Tein liikelaskennan jonka tuloksen vuoksi päätin sitten soittaa Lohjalle ja ne pyysi meidät käymään siellä. Otettiin tunnin sydän käydä hippiäiseltä ja kaikki oli hyvin, Joko Hippiäinen oli unelias tai kääntynyt silleen etten tuntenut liikkeitä kunnolla :) Ensi viikolla on tutustumis käynti Lohjan synnytysosastolle. Niin ja samana päivänä on myös neuvolalääkäri käynti aamulla. Viimeks onkin ollu lääkäri käynti kesäkuun alussa :D Noh.. kauheen nopeesti aika menee, vastahan kerrottiin sukulaisille perheen lisäyksestä ja kohta Hippiäinen onkin jo tässä maailmassa. Ei millään malttais odottaa :3 Mutta odotus palkitaan <3 Muutama tavara ollaan vielä hankittu vauvaa varten ja pari vielä puuttuu.. Mutta niillä ei oo akuuttia hätää.. 
Tämmöisseen imetystyynyn sain



Siinä kaikki tällä erää. Ens viikolla sitten lisää, että mitä lääkäri sanoi ja miltä siellä Lohjalla oikein näytti ja vaikutti. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti