tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pääsiäisloma

Toi loma oli ihana<3 Oltiin Lauran, Miksun ja Robinin kanssa Hangossa viettämässä lomaa. Ja nyt kerron mitä me tehtiin siellä :D

Torstai

Saavuttiin joskus ennen kaheksaa perille. Autossa juteltiin mukavia ja naurettiin. Niin.. Kun päästiin perille Lauralla meni pää sekasin :D Se alko pyörimään ja hyppimään tietä pitkin. Sit me käytiin rannassa ja Laura tuhlas energiaansa. Ja sit vaan riehuttiin ja naurettiin illalla :) Mä nukuin Mun rakkaan vieressä, neljä ihanaa yötä ;)




Perjantai

No herättiin Lauran kans jo tooosi aikasin :D Kundit meni ysiks töihin ja minä ja Laura jäätiin nauraa ja juttelee kaikkee :) Kun jätkillä oli tauko mentiin Miksun kanssa rantaan ja räpsittiin muutama kuva: 


Illalla mentiin leffaan, kattomaan Titanic 3D Se oli aivan ihana<3 seurasta puhumattakaan ;) 
Leffn jälkeen käytiin syömässä :)
Ainiin puettiin Miksulle "napapaita" :

Lauantai

Ainoo päivä jollaoin kaupat oli auki :) Käytiin Lauran kanssa pyöräilemässä. Käytiin ostaa melkein kaks kiloo karkkia, sit käytiin syömässä ranskiksia ja sit käytiin lidlissä :) Sit loppu päivä vaan oltiin :) 


Sunnuntai

Kundit meni taas aamulla töihin :) Herätin Lauran :) Ja sit taa naurettiin ja juteltiin kaikkee :)  
Vietettiin aikaa matsin kanssa ja stalkattiin Miksua kun se teki töitä :) 


Käytiin illalla syömässä koko porukalla; Minä, Miksu, Laura, Robin ja Mats :) 
Ruuan jälkeen käytiin rannalla.


Ja sit saunotiin  ja pidettiin hauskaa :) 



Maanantai

Viimenen päivä :) Jätkät oli töissä muutaman tunnin :) Stalkattiin niitä taas ;D Olin paljon ulkona, koska oli aurinkoinen ja hyvä ilma<3 Käveltiin Miksun kanssa rannalla ja ympäri aluetta, voisin tehä sitä koko päivän. Oli ihanaa kävellä Miksun kanssa ja olla ulkona, kun oli ihana ilma<3





Sitten olikin jo kotiin lähdön aika.. 

Kiitos ihanasta lomasta<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti